בית הארחה נורדיה - חדר האוכל
     
     
  חדר האוכל  
     
 
 
בבית הארחה 2 חדרי אוכל העומדים לרשות הקבוצות המתארחות. לכל קבוצה חדר אוכל נפרד המופעל על-ידי חברת הקייטרינג "שיבולת" ופועל בסטנדרט גבוה.
 
החברה מספקת שלש ארוחות ביום במגוון תפריטים המותאמים לדרישות הקבוצה.
 
התפריטים מגוונים ומותאמים לדרישות הלקוח.
הארוחות מוגשות באמצעות בופה (הגשה עצמית)

 
במקום יכולים לסעוד כ-200 איש בו-זמנית (בסידור ישיבה התואם אירוח משפחות).
כשרות – רבנות לב השרון ובני ציון. ניתן להזמין כשרות אחרת כמו מחפוד, בית יוסף, רובין וכדומה.
 
 
במידה וסועדת יותר מקבוצה אחת, חדר האוכל ניתן להפרדה על-ידי מחיצה אקוסטית המונעת הפרעה ומעניקה פרטיות לקבוצות הסועדות.