בית הארחה נורדיה - חדר האוכל
     
     
  חדר האוכל  
     
 
 
בבית הארחה 2 חדרי אוכל העומדים לרשות הקבוצות המתארחות. לכל קבוצה חדר אוכל נפרד המופעל על-ידי חברת הקייטרינג "שיבולת" ופועל בסטנדרט גבוה.
 
החברה מספקת שלש ארוחות ביום במגוון תפריטים המותאמים לדרישות הקבוצה.
 
התפריטים מגוונים ומותאמים לדרישות הלקוח.
הארוחות מוגשות לשולחנות על-ידי מלצרים (בערבי שישי ובשבתות בצהריים) או בהגשה עצמית (ישנו בופה מעוצב).

 
במקום יכולים לסעוד כ-200 איש בו-זמנית (בסידור ישיבה התואם אירוח משפחות).
כשרות – רבנות לב השרון (הרב כובאני). ניתן להזמין כשרות אחרת כמו מחפוד, בית יוסף, רובין וכדומה.
 
 
במידה וסועדת יותר מקבוצה אחת, חדר האוכל ניתן להפרדה על-ידי מחיצה אקוסטית המונעת הפרעה ומעניקה פרטיות לקבוצות הסועדות.